Een kosteloos voorgesprek?

Bel 06-43 13 87 68

Het verliezen van een dierbare is een emotionele tijd. In deze hectische periode is het lastig oog te houden op de kosten. Dan is het fijn dat iemand u bijstaat die voor u de kosten van de uitvaart in de gaten houdt. Ik werk als uitvaartbegeleider met een duidelijk financieel overzicht en help u met het maken van de voor u beste keuzes. Zo wordt u achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd.

Kostenindicatie uitvaart

Hoeveel een uitvaart gaat kosten hangt van veel factoren af. Na ons eerste gesprek krijgt u van mij binnen 24 uur een kostenbegroting. De begroting is een inschatting van de werkelijke kosten. Een crematie met plechtigheid in het crematorium en een koffiekamer na afloop kost nu gemiddeld € 6.500. Bij begrafenissen liggen de kosten hoger.

Mijn basistarief voor het verzorgen en begeleiden van de uitvaart is € 1.500.

Alles wat ik voor uw uitvaart inkoop, wordt 1-op-1 doorberekend. Dus geen extra winstopslag op de kist, koeling, rouwdrukwerk, bloemen, enzovoort. Kortingen die ik krijg van leveranciers gaan naar de klant.


Mocht het budget beperkt zijn, dan kijk ik samen met u welke mogelijkheden er zijn om de kosten te beperken. Ik kan u ook een budgetuitvaart aanbieden vanaf € 1.850.


Om een goede keuze te kunnen maken adviseer ik u om van tevoren, ook als de dood nog niet in zicht is, na te gaan wat de mogelijkheden zijn.

Bent u nieuwsgierig naar wat ik u te bieden heb? Dan kom ik graag bij u langs voor een voorgesprek. Ik maak voor u een kostenbegroting op basis van uw wensen. Dit voorgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

 


Genoemde tarieven zijn per 1 april 2024. Typfouten en tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.