Uitgelicht

Deel uw ervaring

Wilt u uw ervaring met Annelies Vente Uitvaartzorg delen? Dan nodig we u graag uit om hier uw bericht te schrijven.

7 jaar geleden samen met mijn moeder haar uitvaart doorgesproken met Annelies. Mijn moeder had direct een goed gevoel over Annelies. Op 17-03-2023 sloot moeder haar ogen. Direct Annelies gebeld die meteen in actie kwam. Vanaf dag 1 heb je ons begeleid en was het contact warm en vertrouwd.
Bij Annelies sta je als mens op 1 en dat merk je aan alles. Het contact, haar advies, de uitvaart zelf, de vragen die er zijn en antwoorden die je dan ontvangt. Echt ontzorgen!
Dankbaar voor moeder haar keuze, we hadden ons geen betere uitvaartonderneemster kunnen wensen. Precies zoals moeder het had bedacht!

Sheila Bruggink – de Wit - Lelystad

4 oktober 2021.
Als familie hebben wij, na het overlijden van onze (schoon)moeder voor Annelies Vente gekozen om de uitvaart te verzorgen.
Wij kunnen nu uit ervaring vertellen dat dit de juiste keuze is geweest en kunnen Annelies aan een ieder aanbevelen die een uitvaart moet gaan regelen.
In de korte tijd dat je met elkaar bent verbonden, komt Annelies over als een warme vrouw die hart heeft voor haar werk en de nabestaanden.
Altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Zowel per mail of per app snel antwoord, b.v. als vragen minder dringend zijn en je haar niet telefonisch wilt lastig vallen.
Een week of wat na de uitvaart stelde Annelies de vraag of ze bij ons langs mocht komen. Dat is gisteren geweest (zaterdag 2 oktober 2021).
Annelies kwam hiervoor speciaal helemaal naar Zwolle gereden!
Samen met Annelies en wij, als de 3 kinderen (met aanhang), lekker gepraat, geëvalueerd en afgesloten.
Kortom: Annelies, we hopen je heel lang niet nodig te hebben, maar… als het nodig is, weten we je te vinden!
Je verdient de aanbeveling voor heel Lelystad en ver daar buiten!

Annèt Schaake (namens de familie) - Zwolle

Annelies is een echte steun geweest in de tijd dat wij plotseling en veels te vroeg mijn man, onze vader, schoonvader en opa verloren. Een verschrikkelijk moeilijke tijd waarbij je alles moet regelen en tegelijkertijd het verdriet moet gaan verwerken. Een onmogelijke taak. Een vrouw die je dan bijstaat en inzag wat bij ons paste, wat we nodig hadden en ook wat we niet nodig hadden is goud waard. En dat is Annelies. Ze heeft ons stap voor stap begeleid en ons een heel mooi afscheid kunnen geven. Het meedenken, meeleven en altijd voor je klaar staan is zo waardevol geweest. Dank je wel Annelies dat je in deze heftige tijd ons zo geweldig hebt bijgestaan.

Familie Loijenga - Lelystad

Afgelopen tijd met Annelies kennis mogen maken en wat was dat fijn! Zij kan heel goed luisteren, praat begrijpelijk voor mijn 90 jarige moeder, heeft een lieve stem, denkt op een hele fijne manier mee en praat je totaal niets aan!
Wat een verschil met een aantal jaren geleden bij het overlijden van mijn zoon toen ik bij een grote organisatie in Lelystad was..
De uitvaart is precies zo gegaan zoals mijn moeder en haar partner het bedacht hadden.
Ook de nazorg is echt heel fijn. Mijn moeder en ik zijn haar heel dankbaar.

Trudie - Lelystad

Annelies heeft ons in deze lastige periode op een heel fijne wijze bijgestaan. Onze moeder heeft euthanasie gekregen zodat we ook voor het overlijden al contact met Annelies hadden. Ze heeft een groot empatisch vermogen, kan goed omgaan met de verschillende meningen over euthanasie en is erin geslaagd om de herdenkingsdienst op zodanige wijze te openen dat het ook voor de aanwezigen met moeite met de euthanasie een mooi afscheid kon worden. Juist haar persoonlijke benadering maakt dat wij zeer tevreden zijn. Het was een wereld van verschil met de grote uitvaartonderneming die bij het overlijden van onze vader ingeschakeld was. De persoonlijke touch van Annelies was voor ons zeer waardevol. Veel dank daarvoor, Sandra en Astrid

Astrid - Aalsmeer

Lieve Annelies
Toen ik de uitvaartverzorging in Enkhuizen belde dat mijn moeder was overleden werd ik doorgeschakeld naar jouw nummer; jij nam waar voor Jacqueline Pennekamp die op vakantie was.
Eerst schrok ik natuurlijk maar het voelde meteen goed.
Wat een warme persoonlijkheid ben je en de rust die je uitstraalt, echt geweldig! Je maakte het van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart door je liefdevolle zorg en aandacht voor ons zo leefbaar; waar we met een tevreden gevoel naar terug kunnen kijken.
Nogmaals bedankt, Jan en Alies

Alies van der Winden - Enkhuizen

Door plotseling overlijden van onze moeder waren we emotioneel en verdrietig en daarom voelde het als een warm bad hoe alles geregeld werd door Annelies/Adiuvare. Heel respectvol, in detail en precies zoals wij, de nabestaanden, de uitvaart voor ogen hadden. Naar alle wensen werd goed geluisterd wat resulteerde tot een betekenisvolle afscheid. Dankzij deze persoonlijke en warme aandacht van Annelies/Adiuvare kijken wij ondanks het verdriet met een goed gevoel terug naar de uitvaart. Dank je wel Annelies

Herman - Almere

De crematie van mijn man is door Adiuvare Uitvaartzorg meer dan uitstekend geregeld. Het eerste contact met Annelies was heel warm, maar ook op een prettige manier zakelijk. Alles klopte op de dag van crematie .
Ook de nazorg was zeer warm, een steun voor mij dat Annelies alles uit mijn handen nam.

t.maarschalkerweerd - Lelystad

Bij het zeer plotselinge overlijden van onze vader was Annelies een enorme steun voor ons. Integer en menselijk zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Altijd dichtbij maar op gepaste afstand als daar vanuit onze kant behoefte aan was. Wij kunnen, hoe verdrietig het ook is, terugkijken op een menswaardig afscheid van onze vader.

Lisette Sterk

Lieve Annelies,
onze eerste kennismaking was meteen al goed.Ik wist dat ik er goed aan had gedaan om jou in de arm te nemen. Toen mijn schoonmoeder overleed heb je mij fantastisch bijgestaan toen ik besloot je te helpen met het afleggen. Ondanks dat ik er in eerste instantie tegenop zag heb ik er geen seconde spijt van gehad.Je hebt alles in alle rust geregeld voor het afscheid waardoor ik me kon ontspannen. Het afscheid was mooi,precies zoals ik het graag wilde. Bedankt daarvoor,ook namens mijn dochters.

Olga Slettenhaar-Pastoor - Lelystad

Lieve Annelies,
Ik wil je nog even speciaal bedanken voor je rust, je respect, je interesse en je geduld en dit zijn niet zomaar verzonnen woorden deze komen vanuit mijn hart.
Nogmaals dank voor je steun de afgelopen dagen.

Angelique Kooijman

2-11-16 schoonmoeder vriendin
Annelies heel erg bedankt voor de goede zorg en steun en het regelen van het afscheid van onze moeder, schoonmoeder, oma en overoma.
Je was echt ons steun en toe verlaat deze dagen. En dan ook nog
langskomen om alles na te praten. Dat was echt fijn.
Bedankt, Rita, ook namens de familie.

Rita Blonk - Andijk

Annelies, wij willen je heel hartelijk bedanken voor de zorg en vooral voor de grote steun die je ons hebt gegeven tijdens de uitvaart van mijn man, onze vader en opa. Je straalde zoveel rust en liefde uit naar ons gezien toe, we zullen dit nooit vergeten.
Familie Leijen

Familie Leijen

Op 4-1- 2016 overleed mijn moeder 90 jaren jong. De 8e zou ze 91 zijn geworden en dat leek ons een mooie dag om afscheid te nemen van ons aller moeke. De uitvaartbegeleidster uit ons dorp had die dag echter al een ander afscheid, gelukkig voor ons was Annelies aan deze kant van de dijk. Het afscheid was warm, betrokken, van het laten zien aan de kleinsten hoe het er uit zag tot het binnen dragen van ons Moeke door ons zelf en de kleding van Annelies die had opgevangen in de drukte van het regelen dat ons Moeke niet van zwarte kleding hield. Kortom Annelies voor ons was je geweldig zelfs na het afscheid.

Hetty van der Veen - Venhuizen

Annelies heeft mij en de andere naasten enorm geholpen de uitvaart van mijn moeder zo goed mogelijk voort te bereiden en op de dag zelf vorm te geven. Haar benadering is warm, respectvol en professioneel. In de dagen na een overlijden komen er zo veel emoties maar ook heel veel regelwerk op je af . Die combinatie maakt het een zware periode die Annelies voor mij een stuk lichter maakte.

Marieke Schenk - Venhuizen